Reteta Blinele din dovlecei sau Oladyi de dovlecei o reteta ucraineana pe baza de dovlecei din Categoria Mic dejun / Aperitive si Salate de casa. Afla cum se fac corect Blinelele din dovlecei si cu ce se mananca. Deliciosii dovleceii pot […]
Latest Posts
Blinele din dovlecei
Mancare de naut cu carne de curcan5 (5)
Mancare de naut cu carne de curcan veche de mai bine de 100 de ani din Categoria Mancaruri cu carne, asa cum, faceau strabunicile, respectiv bunicile din sudul Basarabiei, nu s-a schimbat nimic la aceasta reteta, tot asa se pune nautul la inmuiat in apa cu sare peste noapte. Afla, cum sa faci cea mai […]
Curmale, beneficii si contraindicatii4.5 (8)
Curmale, beneficii si contraindicatii un articol despre importanta curmalelor din Categoria Articole utile. Intra sa vezi, care sunt cele mai importante 6 motive, pentru care ar trebui sa consumi Curmale cat mai des posibil. Gasiti aici totul ce ar trebui sa stiti despe Curmale, beneficii si contraindicatii, si importanta acestora in dieta de zi cu […]
Friptura de vitel (Arrosto) cu piure si salata5 (12)
Reteta Friptura de vitel (Arrosto) cu piure si salata din Categoria Mancaruri cu carne. Gasiti aici Reteta originala italiana de Arrosto de vitel cu poze, explicatii si pasi de urmat. Cum am precizat putin mai sus Friptura de vitel sau Arrosto este o specialitate reprezentativa a bucatariei traditionale italiene mult apreciata in intreaga lume, pentru […]
Risotto cu mazare verde, de post5 (1)
Risotto cu mazare verde de post din Categoria Mancare de post si mancare vegetariana. Vezi, cum sa faci cel mai gustos si pufos Risotto cu mazare verde de post. Pentru astazi am o delicioasa reteta de Risotto cu mazare, de post, tocmai potrivita pentru zilele de post, cand nu te mai duce capul ce mancare sa […]
Pasta carbonara cu usturoi si smantana5 (2)
Reteta Pasta carbonara cu usturoi si smantana dar si pancetta affumicata din Categoria Paste. Intra acum sa vezi, cum poti sa faci cea mai buna Pasta carbonara mai buna si mai cremoase decat la restaurant. Pasta carbonara este o specialitate a bucatariei traditionale italiene pe baza paste (am folosit penne) si panceta, cunoscuta si apreciata […]