Reteta Pateuri cu ciuperci din aluat foitaj facut in casa cu unt din Categoria Placinte si Pizza. Afla, cum sa faci cele mai delicioase Pateuri cu ciuperci din aluat foitaj facut in casa mult mai bun decat cel din comert sau cel facut in patiserii. O reteta cat se poate de simpla, din ingrediente simple […]
Latest Posts
Pateuri cu ciuperci
Prajitura cu banane, branza si coniac5 (5)
Prajitura cu banane, branza si coniac a la Mancaruricugust – exceptional de gustoasa, frageda si aromata pe care ar trebui sa o incerci numaidecat – din Categoria Dulciuri de casa. Reteta Prajitura cu banane mancaruricugust. Afla, cum si de ce ingrediente ai nevoie, pentru a face cea mai delicioasa si aromata Prajitura cu banane, […]
Scrumbia de Dunare, mentine sanatoasa glanda tiroida5 (3)
Scrumbia de Dunare, mentine sanatoasa glanda tiroida din Categoria Articole utile. Afla totul despre Scrumbia de Dunare, unul dintre cei mai sanatosi pesti, care asigura buna functionare a glandei tiroide, respectiv a hormonilor tiroidieni. Astazi, vom vorbi despre unul dintre cei mai sanatosi si importanti pesti (specii) din Bazinul pontic-danubian, si anume, Scrumbia de Dunare […]
Lasagna de casa cu salata5 (6)
Reteta culinara Lasagna de casa cu salata de varza rosie din Categoria Aperitive si Salate de casa. Afla cum se face Lasagna de casa cu sos Ragu si sos Bechamel, vezi reteta pas cu pas, cu poze si explicatii in a o gati. Lasagna este o preparat clasic reprezentativ al bucatarie italienesti foarte gustoasa si, […]
Cozonac turnat cu cacao si stafide5 (10)
Reteta Cozonac turnat cu cacao si stafide pufos de casa, ultarapid, fara prea multa framantare si econom din Categoria Dulciuri de casa. Afla, cum sa faci cel mai fin si pufos Cozonac turnat cu cacao si stafide, rumen la exterior si umed, pufos si aromat la interior. Reteta/solutia salvatoare de Cozonac turnat cu cacao si […]
Conopida pane5 (2)
Reteta Conopida pane prajita la tigaie din Categoria Aperitive si Salate de casa. Afla, cum sa faci cea mai gustoasa si crocanta Conopida pane, care poate fi folosita ca si aperitiv, impreuna cu un sos de usturoi, sau ca garnitura la preparatele din carne sau peste. Secretul este ca Conopida sa fie fiarta si apoi […]